Handleiding

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe we op huisartsenvoorhuisartsen.nl als collega's onder elkaar werk kunnen aanbieden en vinden. 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven via de website of de app. Daarbij geef je ook je BIG-nummer door, want we controleren even of je huisarts bent, zodat je zeker weet dat iedereen die via huisartsenvoorhuisartsen.nl werk aanneemt daadwerkelijk huisarts is. Wel zo veilig.

Ben je huisarts in opleiding? Geen probleem. Schrijf je dan in als haio en e-mail even je inschrijving bij de SBOH, het RGS of ander bewijzend document naar info@huisartsenvoorhuisartsen.nl ter controle.

Ook als praktijkmanager of doktersassistent kun je werk plaatsen. Daarvoor meld je je aan met de gegevens van een huisarts in je praktijk.

Werking

Het platform werkt zowel via de website als via de app. Je kunt de app gratis downloaden in de appstores via de link op de homepage of via zoeken op huisartsenvoorhuisartsen.nl (aan elkaar) in de stores.

Werk plaatsen

Je plaatst razendsnel een opdracht of vacature door alle beschikbare velden in te vullen die informatie geven over de opdracht of vacature. Via ANW-dienst(achterwacht, dagdienst, avonddienst, nachtdienst of regiedienst), praktijkwaarneming(er kunnen meerdere data ingevuld worden in 1 opdracht) en vacature(vaste waarneming, loondienst, HIDHA, praktijkovername, praktijkassociatie, overige). Je vinkt aan hoe er contact met je opgenomen mag worden, telefonisch, per mail en/of via de website/app. Zodra je de opdracht plaatst zullen aangesloten zoekende huisartsen direct een pushbericht op hun telefoon en/of een e-mail ontvangen, als de opdracht bij hun instellingen past.

Werk zoeken

Met een paar eenvoudige instellingen ontvang je pushberichten van werk in jouw regio dat in jouw agenda past, zodat je niet meer zelf hoeft te zoeken. En die meldingen schakel je ook makkelijk uit als je even niet wilt werken. Je kunt in je profiel aangeven over welke dagen(via je agenda), van welke provincie en van welk type werk je pushberichten en/of e-mails wilt ontvangen.

Forum

Als je een vraag hebt aan een collega of informatie met collega's wilt delen, kan dit op het forum. Het forum is uitgesplitst naar landelijk of provincie en soort huisarts(waarnemer, praktijkhouder, loondienst etc.) Je kunt daar ook documenten, links en filmpjes plaatsen.

Meldingen

Je kunt helemaal zelf kiezen of en hoe je meldingen wilt ontvangen. Onder 'instellingen' klik je op 'meldingen agenda' om aan te klikken welke dagen je beschikbaar bent voor werk, en in wat voor soort diensten je geintereseerd bent.

Voorbeeld 1 

Huisarts Donald zoekt een huisarts voor een dagwaarneming op woensdag 6 juni 2018 in Leeuwarden. Hij plaatst de opdracht via de app of website en geeft aan dat waarnemende huisartsen kunnen reageren via de app/website. Huisarts Katrien heeft in haar voorkeuren aangegeven dat zij dagwaarnemingen zoekt op woensdagen in de hele maand juni in de provincie Friesland. Katrien krijgt een pushbericht op haar smartphone of een e-mail (afhankelijk wat deze huisarts ingesteld heeft) over deze waarneming. Ze reageert.  Donald krijgt direct een bericht dat Katrien gereageerd heeft. Donald gaat naar de opdracht bij “mijn opdrachten” en kan daar het profiel bekijken van Katrien. Als Donald Katrien geschikt vindt, neemt Donald contact met haar op en maken zij onderling afspraken.

Voorbeeld 2

Een praktijkhoudende huisarts uit Den Bosch vraagt zich af hoe andere praktijkhoudende huisartsen uit de provincie de problemen met de zorgverzekeraar oplossen. Zij plaatst haar vraag in het forum onder het kopje ‘Praktijkhouders’ van de regio ’Brabant’. Collega huisartsen krijgen de vraag via een pushbericht en/of e-mail (afhankelijk van hun instellingen) te zien. Deze collega huisartsen kunnen een reactie op deze vraag plaatsen in het forum. De praktijkhoudende huisarts uit Den Bosch krijgt een pushbericht en/of e-mail(afhankelijk van haar instellingen) van deze reacties.

 

 

 

Tag: huisartsen voor huisartsen

Deel op