Over ons

Huisartsenvoorhuisartsen.nl is hét platform waarop we als collega’s onder elkaar werk aanbieden en vinden. Regel snel vervanging en vind eenvoudig diensten om over te nemen. Makkelijk, overzichtelijk en effectief.

Op het forum kun je vragen aan collega’s stellen, informatie en kennis uitwisselen. Doordat we de BIG-registratie gebruiken weet je zeker dat degene waar je mee (af)spreekt ook daadwerkelijk huisarts is.

Ontstaan

Janneke Goudswaard is huisarts sinds 2008. Ze zag dat werk aanbieden en vinden veel makkelijker moest kunnen, met een platform waar huisartsen als collega's onder elkaar eenvoudig werk uitwisselen. Een modern platform, waar overzicht is over opdrachten, en waar je als waarnemer gerichte push-meldingen krijgt als er opdrachten geplaatst worden die in jouw regio én in jouw agenda passen.

Dus richtte ze in 2018 Huisartsenvoorhuisartsen op.

 

Tijd besparen

Als waarnemer kostte het Janneke veel tijd om geschikte opdrachten of een geschikte vervanger te vinden. Dagelijks sprak ze praktijkhouders en andere collega's die tegen hetzelfde probleem aan liepen.


Werk aanbieden en vinden via bijvoorbeeld Facebook of Telegram is onoverzichtelijk en lukt niet altijd. Bemiddelingsbureaus vragen vaak best een hoog bedrag, en ook die lukt het niet altijd om iemand te vinden.

Hierdoor worden opdrachten en vacatures niet ingevuld, terwijl dit wel had gekund. Een gemiste kans, met als consequentie dat je als huisarts afspraken moet afzeggen.

 

Met huisartsenvoorhuisartsen.nl is een dienst plaatsen snel en eenvoudig, en bereik je meteen de mensen die willen en kunnen werken. Het is mogelijk om gerichte pushberichten te ontvangen over geschikt werk op je smartphone. Zo regelen we ons werk als collega's onder elkaar. We zorgen samen dat diensten ingevuld worden waardoor we onze tijd gewoon aan patiënten kunnen besteden, en ook af en toe vrij kunnen nemen.


Meer onderling contact

Huisartsenvoorhuisartsen is niet alleen een platform om onderling werk uit te wisselen, maar ook om elkaar online te vinden, zodat kunnen we als beroepsgroep sterker staan. Door een efficiënt forum waar collega's uit het hele land elkaar kunnen vinden, vragen kunnen stellen en inzichten kunnen delen. 


Hoe meer collega's er mee doen, hoe beter het platform werkt. Dus als je nog geen lid bent, meld je dan snel aan!

 

Zie je verbeterpunten of heb je suggesties om huisartsenvoorhuisartsen.nl te verbeteren? We horen het graag! Gebruik de feedback knop of stuur een e-mail naar info@huisartsenvoorhuisartsen.nl

Janneke Goudswaard, huisarts sinds 2008

 

 

 

Tag: huisartsen voor huisartsen

Deel op